Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratelbasis + afneembaar handvat 3000kg - 35mm

€ 9,05 € 7,48
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70237-70238-486
Breedte35 mm
Werklast lineair (LC)1 500 daN
Breeksterkte3 000 daN
HandvatAfneembaar
Materiaal ratel/gespCr6 zink finish
in voorraad
Beschrijving

Veilig, voordelig en milieuvriendelijk

Deze innovatieve ratel heeft een afneembaar handvat. Het voordeel? Met 1 handvat bedient u al uw ratels. Bovendien kan u uw lading met een gerust hart achterlaten. Om de ratel te bedienen heeft u namelijk altijd uw 'sleutel' of handvat nodig.

Opmerking: de binnenmaat van de spanner is 42 mm, er is dus nog ruimte aan beide zijden van de band.

Handvat en basismechanisme zijn ook apart verkrijgbaar. Deze ratel heeft een maximale weerstand van 3 000 kg en wordt gecombineerd met Metaltis polyester band met een breedte van 35 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties