Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Polypropyleen band Spanje - 500kg - 25m - 100m op rol

€ 42,57 € 35,18
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-1104/025/974 ES 100m-5448
Bandbreedte25 mm
Standaard lengte100 m
Dikte (bij benadering)+/- 1.4 mm
Breeksterkte500 kg
MateriaalPolypropyleen (PP)
in voorraad
Beschrijving

Polypropyleen singelband - Spaanse vlag

Deze band wordt gebruikt in heel uiteenlopende confectie-toepassingen. Denk maar aan de draagriem van uw rugzak, het gordeltje in de kinderstoel, ...

PP band is kleurvast en waterresistent. Niet te verwarren met nylon.

Standaardlengte per rol: 100 meter.

Deze band is ook beschikbaar in de kleuren van de Nederlandse, Belgische en Franse vlag, alsook in een heleboel andere kleuren.

Goed om te weten:

In ons Belgisch atelier Tiscotex weven we ook andere soorten band in polypropyleen, die verkocht worden aan fabrikanten, maar die ook ideaal zijn voor privégebruik!

Interesse? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties