Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Polypropyleen band - 1000kg - 50mm - 100m op rol - Zwart

€ 71,39 € 59,00
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-1338/050/700-5123
Bandbreedte50 mm
Standaard lengte100 m
MateriaalPolypropyleen (PP)
in voorraad
Beschrijving

Polypropyleen band - 1000kg - 50mm - 100m op rol - zwart

Metaltis PP band wordt gebruikt in heel uiteenlopende confectie toepassingen. Denk maar aan de draagriem van uw rugzak, het gordeltje in de kinderstoel, ... PP band is kleurvast en waterresistent. Niet te verwarren met nylon. De standaard lengte van 1 rol is 100 meter. Deze band is ook beschikbaar in andere kleuren, alsook in een breedte van 25 mm en 35 mm.

In ons Belgisch atelier Tiscotex weven we ook andere soorten band in polypropyleen, die verkocht worden aan fabrikanten, maar die ook ideaal zijn voor privégebruik! Interesse? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties