Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Platte lashing gesp 32mm - 1600kg - Gestanst - Standaard

€ 1,25 € 1,03
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70036-7049
Geschikte bandbreedte32 mm
Gewicht0.090 kg
Breeksterkte1 600 daN
MateriaalWit verzinkt staal
Ook beschikbaar per doos240 stuks
in voorraad
Beschrijving

Platte lashing gesp 32mm - 1600kg - Gestanst - Standaard

Deze platte lashing gesp voor lashing band van 32 mm heeft een treksterkte van 1600 kg.

De Metaltis lashing buckles zijn gemaakt van hoog kwalitatief staal en zijn speciaal ontworpen om ladingen vast te sjorren in/op containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks en alle heavy duty cargo. Daarnaast worden de ultrasterke buckles vaak gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor de ladingzekering van containers in en op schepen.

Ladingzekering adhv lashing heeft tal van voordelen: het is snel, veilig en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Combineer deze lashing gesp met de Metaltis lashing band 32 mm en zorg voor een veilige en ijzersterke ladingzekering van uw goederen.

Onze lashing gespen zijn beschikbaar in verschillende maten en sterkten en kunnen per stuk aangekocht worden.

Heeft u graag meer informatie over lashing en het gebruik van onze lashing tools? Aarzel niet om ons te contacteren.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties