Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing gesp 40mm - 5000kg - Gestanst

€ 3,41 € 2,82
Tijdelijk uitverkocht
More Information
ArtikelcodeMET-70257-2519
Geschikte bandbreedte40 mm
Breeksterkte5 000 daN
MateriaalGestanst staal
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Lashing gesp 40mm - 5000kg - Gestanst

Deze gestanste lashing buckle is gemaakt van hoog kwalitatief staal en is ontworpen voor lashing band van 40 mm. De gesp heeft een treksterkte van 5 000 daN.

Lashing gespen worden hoofdzakelijk gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor de ladingzekering van containers in en op schepen. Uiteraard zijn de gespen ook geschikt voor andere doeleinden, denk bijvoorbeeld aan het vastsjorren van diverse ladingen in/op containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks en alle heavy duty cargo.

Ladingzekering adhv lashing heeft tal van voordelen: het is snel, veilig en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Combineer deze lashing gesp met de Metaltis lashing band 40 mm voor een veilige en ijzersterke ladingzekering van al uw goederen.

De Metaltis lashing gespen zijn beschikbaar in verschillende maten en sterkten en kunnen per stuk aangekocht worden.

Wij garanderen u steeds de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Heeft u graag meer informatie over het gebruik van onze lashing tools? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties