Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Klemgesp 650kg - 35mm - Zwart - Premium

€ 4,72 € 3,90
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70086-5703
Geschikte bandbreedte35 mm
Lengte60 mm
Hoogte28 mm
Breeksterkte650 daN
in voorraad
Beschrijving

Klemgesp 650kg - 35mm - zwart - Premium

Deze zwarte klemgesp van hoogwaardige kwaliteit is geschikt voor band tot 35 mm breed. Breekpunt 650 kg. Gebruikt door productiehuizen om camera's vast te zetten, voor decors van events en theaterproducties, reclamedisplays, ...maar uiteraard ook voor thuis, bagage, valies, aanhangwagen en zoveel meer.

Premium kwaliteit uit Taiwan!

Zoekt u een spanband met klemgesp 35 mm? Metaltis voorziet ook maatwerk, volledig aangepast aan uw noden. Contacteer ons vrijblijvend!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties