Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Klapblok met haak - 1T

€ 68,06 € 56,25
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-691500-1T-12531
Capaciteit1 000 kg
Veiligheidsfactor 4/14/1
Schijfdiameter100 mm
Voor kabeldiameter10 mm
Afmeting A1311,5 mm
Afmeting B112 mm
Afmeting C55,5 mm
Gewicht3,500 kg
KleurGroen
CertificatsCE
in voorraad
Beschrijving
 
Klapblok met haak - 1T
 
Ontdek onze klapblokken met klephaak-ophanging voor efficiënt hijsen en verplaatsen! De ideale keuze voor korte en periodieke hijsklussen, waarbij lasten snel en veilig moeten worden opgetild of horizontaal verplaatst.
Ze bieden de flexibiliteit om moeiteloos van locatie naar locatie te worden getransporteerd en kunnen snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd. Voorzien van een gietijzeren schijf. 
 
Ook klapschijf met haak genoemd.
 
Waarom onze Klapblokken?
 
- Eenvoudige bediening: het ontwerp met zijopening maakt een snelle en moeiteloze invoer van touw of kabel mogelijk, zonder gedoe.
 
- Veiligheid voorop: onze klapblokken hebben een veiligheidsfactor van 4:1.
 
- Uitgerust met sinterbussen voor een beter oliebehoud.
 
Ook beschikbaar in andere afmetingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw hijsbehoeften!
 
 
Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties