Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Gordeltasje met clip - large

€ 26,23 € 21,68
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60212-2601
Afmetingen (L x B x H)215 x 68 x 40 mm
EigenschappenGeschikt voor Secupro 625
MateriaalNylon
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Extra groot gordeltasje met clip

U wilt uw snijmateriaal opbergen maar wilt het ook graag binnen handbereik houden? Dat kan met deze stevige Martor gordeltas L

In de messenhouder is er plaats voor alle grotere veiligheidsmessen/-scharen. Naast het hoofdvak heeft de tas ook nog elastische zijgleuven en extra vakjes waar u bijvoorbeeld een ander mes, een stift of vervangmesjes in kan opbergen. Het tasje is voorzien van een clip zodat het makkelijk aan een riem kan worden bevestigd.

Martor gordeltas: uw werkmateriaal binnen handbereik en veilig opgeborgen.

Geschikt voor: Secupro 625.


Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties