Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Container gaasnet - Groen - 3,5m x 7m

€ 109,25 € 90,29
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60102-6973
Afmeting3.5 m x 7.0 m
GewichtCa. 200 g/m2
MateriaalHDPE (polyethyleen van hoge dichtheid)
BevestigingElastische koord (8 mm)

Gaasnet - Aanhangwagen/Container - Groen - 3.5m x 7m

Dit kwalitatieve afdekzeil dient om uw lading in een container of aanhangwagen veilig af te dekken, en is rondom voorzien van een elastische koord van 8 mm dik. U maakt dit ladingnet vast door de elastiek te bevestigen aan de verankerpunten van uw container of aanhanger. Gemaakt van sterk polyetheen. Ook afdeknet genoemd.

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Voor hogere/zwaardere ladingen, ontdek ons gamma spanbanden!

TIP: deze maten geven de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een net te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw aanhanger of container.

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties