Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Elastiek op rol (10mm) - 80m - Zwart - Premium

€ 174,23 € 143,99
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60166-5595
Lengte per rol80 m
Dikte10 mm
Breeksterkte67 daN
Veilige werklast6.7 daN
Veiligheidsfactor10
in voorraad
Beschrijving

Elastiek op rol (10mm) - 80m - zwart - Premium

Stevige elastiek voor aanhangwagennetten en meer.

Made in France.

Elastische koorden die worden blootgesteld aan buitentemperaturen en wisselvallige weersomstandigheden kunnen op termijn hun rek verliezen. Is de elastiek van uw aanhangernet versleten, dan hoeft u niet het hele net te vervangen. Vervang de elastiek en uw aanhangwagennet kan weer jaren mee!

Deze elastiek is ook geschikt voor dekzeilen, hoezen, afdekkingen met elastiek, partytenten, om reclamedoeken mee op te spannen, ... en ga zo maar door!

Enkeladerig.

Ook beschikbaar met een diameter van 3 mm en 8 mm en in andere kleuren.

Vragen? Laat het ons weten!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties