Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Cargoplank 2400mm - 2700mm (Aluminium) - 400daN - Standaard

€ 66,55 € 55,00
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60379-846
Werklengte2400mm-2700mm
Capaciteitmax.400 daN
MateriaalAluminium 6063
Ook beschikbaar per doos2 stuks (doos GLS)
in voorraad

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Beschrijving

Cargoplank voor snel en veilig vastzetten

De Metaltis cargoplank is een heel handige tool voor het vastzetten van lading. Hoe werkt het? U klemt de stopplank met geveerd klemmechanisme tussen de zijplanken of zijborden van uw trailer. Gebruikt u meerdere cargoplanken, dan kan u de laadruimte eenvoudig en snel compartimenteren. De cargoplank (breedte 125 mm, dikte 30 mm) is uitschuifbaar met een minimum lengte van 2,4 meter en maximaal 2,7 meter. Uitvoering in aluminium.

Naast professionele ladingzekering ook gebruikt in aanhangwagen, pick up, bestelwagen.....

Certificaat verkrijgbaar op aanvraag.

Ook verkrijgbaar in een kortere versie.

OPGELET:

Gezien de afwijkende afmetingen, kunnen er extra transportkosten bijkomen nadat u uw bestelling geplaatst heeft. Uiteraard niet zonder uw toestemming, we contacteren u steeds voor akkoord.

LIEVER GRATIS AFHALEN?

Kies bij het afrekenen voor "gratis afhaling" in Hamme, België. We geven u een seintje zodra uw bestelling voor u klaarstaat!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties