Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Cargobar XL 2650 mm - 3020 mm (Aluminium)

€ 52,28 € 43,21
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60392-4062
Werklengte2650mm-3020mm
Diameter (+/-)42 à 44 mm
Gewicht5 kg
MateriaalAluminium
Ook beschikbaar per doos200 stuks
in voorraad

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Beschrijving

Aluminium cargokeeper

Deze cargobar is een lichte tool voor het vastzetten van uw lading. U klemt de cargostang met het tandwielmechanisme plat of recht tegen de lading aan, maw tussen vloer en dak of tussen de zijwanden van uw bestelwagen, trailer...  De cargostang heeft wentelbare rubber antislip voetjes om schuiven te voorkomen.

Deze cargobar heeft een werklengte van 2650 mm tot 3020 mm (uitschuifbaar). Diameter van de stang bedraagt 44 mm (bij benadering). Ook verkrijgbaar in stalen uitvoering.

Ook interessant: cargoplanken.

Transportkosten: Door de uitzonderlijke afmetingen van dit artikel zijn de verzendkosten hoger dan bij standaardartikelen. 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties