Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Bevestigingsrail - 3m - Verzinkt staal - Premium

€ 97,38 € 80,48
Tijdelijk uitverkocht
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70118-6270
Werklengte3 m
Breedte130 mm
MateriaalVerzinkt staal
  • Topkwaliteit
  • Made in Germany
  • Interessante prijs
Tijdelijk uitverkocht

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Beschrijving

Bindrail (combirail) met sleufgaten en ronde gaten  - 3 meter - Premium-versie

Deze rail van hoogwaardige kwaliteit is van Duitse makelij. Hij is vervaardigd uit verzinkt staal gemaakt en wordt voornamelijk gebruikt in bestelwagens en trucks. De rail wordt horizontaal vastgemaakt in de laadruimte van het voertuig, aan de binnenwand. Hij wordt gebruikt in combinatie met eindfittings of spanogen voor bindrails, waaraan spanbanden kunnen worden bevestigd. U kan deze spanbanden bij ons bestellen aan een standaardlengte (3,5 meter) of op maat gemaakt. Ook wel combirail, bindrail, laadspanrail, Eurorail, sjorrail of vastzetrail genoemd. De rail is verkrijgbaar per stuk. Ook beschikbaar in een lichtere standaardversie.

Vragen? Contacteer ons!

Topkwaliteit made in Germany, aan de laagste Metaltis-prijs!

Transportkosten: Door de uitzonderlijke afmetingen van dit artikel zijn de verzendkosten hoger dan bij standaardartikelen. 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties