Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Assortimentsbox - 44 x 35,5cm

€ 47,48 € 39,24
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60065 SB 443 B9-5361
Buitenafmeting (L B H)44 x 35.5 x 7.1 cm
Binnenafmeting (L B H)41.6 x 31.2 x 6.3 cm
MateriaalABS + PC
Gewicht2.270 kg
  • Deksel met veer
  • Automatische dekselvergrendeling
  • Ergonomisch inklapbaar handvat
  • Alles veilig gesorteerd!
in voorraad
Beschrijving

Assortimentsbox - 44 x 35,5 cm

Sorteer alles veilig met de handige assortimentsboxen van het gerenommeerde merk AUER Packaging! Deze boxen, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn, bieden een handige oplossing voor het bewaren en sorteren van kleine onderdelen. Zeer comfortabele bediening dankzij bijzondere details, zoals het ergonomisch inklapbaar handvat en het deksel met veer, dat automatisch veilig vergrendeld wordt door deze in te drukken.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op à werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op à werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties