Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Afdekgaas voor container - PVC - Zwart

Vanaf € 105,25 € 86,98
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-black trailer net-6965
GewichtCa. 350 g/m2
MateriaalUV-bestendig pvc (zwart)
BevestigingElastische koord (8 mm)

Afdekgaas voor container - PVC - Zwart

Dit kwalitatieve, fijnmazige afdeknet is luchtdoorlatend en dient om uw container veilig af te dekken. Dit gaasnet is rondom voorzien van een elastische koord van 8 mm dik. Gemaakt van sterk polyester met UV-bestendige pvc-coating. Wordt in een handige opbergtas geleverd.

Kies rechtsboven uw gewenste maat! TIP: deze maten geven de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een net te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw container.

Voor hogere/zwaardere ladingen, ontdek ons gamma spanbanden!

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties