Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Aanhangwagennet - mazen 30x30mm

Vanaf € 19,24 € 15,90
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-black net-2435
Maaswijdte30 mm x 30 mm
MateriaalPolyprop (niet elastisch)
Bevestigingelastiek
VerpakkingPVC tas met ritssluiting

Aanhangwagennet voor het veilig afdekken van uw lading

Dit zwarte net is een kwalitatief aanhangwagennet met ruitvormige mazen (30 mm x 30 mm) en rondom voorzien van een elastische koord (6 mm). Het ladingnet maakt u vast door de elastiek te bevestigen aan de verankerpunten van uw aanhangwagen/aanhanger/remorque. Gemaakt van sterk, UV-bestendig polypropyleen en handig mee te nemen in de meegeleverde opbergtas. Minder stijf dan nylon netten die minder makkelijk op te bergen zijn.

Voorkom boetes en onveilige situaties met dit budgetvriendelijke aanhangwagennet! Gebruik van een aanhangwagennet voor losse lading is verplicht in Nederland.

Kies rechtsboven uw gewenste maat!

TIP: deze maten geven de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een net voor uw aanhangwagen te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw aanhanger of container.

Voor hogere/zwaardere ladingen, ontdek ons gamma spanbanden!

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties