Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Aanhangwagennet fijnmazig - 2 x 3 m

€ 41,61 € 34,39
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60586 red net-2.0 m x 3.0 m-921
Afmeting2.0 m x 3.0 m
Maaswijdtefijnmazig
MateriaalHDPE (polyethyleen van hoge dichtheid)
Bevestigingelastiek
VerpakkingPVC tas met ritssluiting

Aanhangwagennet fijnmazig - 2 x 3 m

Dit fijnmazige, luchtdoorlatende aanhangernet is het perfecte bagagenet voor het vervoer van zand, kiezel, grind, snoeiafval etc. Dankzij de kleine mazen kan het materiaal niet van de aanhangwagen waaien en vermijdt u gevaarlijk verlies van lading. Dit ladingnet is compacter op te bergen dan een gesloten dekzeil en dankzij de luchtdoorlatende eigenschappen krijgt condens aan de binnenzijde geen kans.

Gaasnet gemaakt van UV-bestendig HDPE (polyethyleen van hoge dichtheid) en rondom voorzien van een stevige elastiek (8 mm dik). Afmetingen: 2 x 3 meter. Klik hier voor andere afmetingen.

TIP: De maat geeft de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een bagagenet te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw aanhanger. Zo kan u ook iets hogere ladingen veilig vastzetten.

Zware/hoge lading? Ontdek ons gamma spanbanden!

 

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties