Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Aanhangwagennet Easy Fit-sluiting - Mazen 35x35mm

Vanaf € 14,50 € 11,98
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-Excellent net-953
Maaswijdte35 mm x 35 mm
Materiaalniet elastisch net
Bevestiginggekleurde elastiek met gepatenteerde stopper
Verpakkingherbruikbare ritstas

Perfecte bevestiging in 1 enkele beweging

Hoogkwalitatief aanhangwagennet met superhandig, gepatenteerd sluitsysteem. U hoeft niet langer de elastiek vast te maken aan verschillende haken. U trekt de elastiek eenvoudigweg in 1 beweging strak rond de aanhanger met behulp van de Easy Fit stopper. De lus aan het uiteinde bevestigt u aan een verankerpunt en klaar!

Dit aanhangwagennet is verkrijgbaar in verschillende maten, elk met een verschillende kleur elastiek. Erg handig als u met verschillende netten werkt.

extra small net: witte elastiek / small net: geel / medium net: blauw / large net: oranje

 Kies rechtsboven uw gewenste maat!

TIP: deze maten geven de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een bagagenet te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw aanhanger. Zo kan u ook hogere ladingen veilig vastzetten.

Voor zwaardere ladingen, ontdek ons gamma spanbanden!

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties