Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

35mm - 3T - 3,2m+0,3m - Draaihaken(2) + losse vingerhaak(1) + hoes

€ 25,57 € 21,13
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20841-1917
Lengte3.5 + 0.5 m
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurvastheidNiet gegarandeerd
Ook beschikbaar per doos10 stuks
in voorraad
Beschrijving

35mm - 3T - 3,2m+0,3m - Draaihaken(2) + losse vingerhaak(1) + hoes

Deze Metaltis autosjorband bestaat uit 2 polyester banddelen. Dankzij de omgestikte lus aan de ratel kan u nooit de haken of een deel verliezen. De spanband is voorzien van een draaihaak (ook swivel haak) aan de ratel en 1 aan het uiteinde van het lange deel. Dankzij de draaihaken kan u de sjorband altijd perfect plat over de autoband spannen. Achter het wiel bevestig je de band met een vingerhaak.

Hoe gebruiken? Leg de autospanband om de autoband, veranker de haken aan de laadvloer en span het geheel aan met de ratel. De binnenzijde van de groene beschermhoes heeft een rubber antisliplaag zodat de band perfect blijft zitten tijdens transport.

Totale lengte: 3,5 meter.

Autospanband speciaal ontwikkeld voor het vervoer van wagens via wegtransport.

Deze spanband voor autovervoer is ook verkrijgbaar met breedte 50 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties